Constatari daune

 

Ai fost implicat intr-un accident auto si nu stii unde sa faci constatarea? Vino la MERIDIAN AUTO!

 

MERIDIAN AUTO iti pune la dispozitie, in cadrul celor trei unitati de service auto din Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu 319 – 329 Sector 6, Str Turnu Magurele 52 – 62 Sector 4 si Sos. Pipera, nr. 1, Zona Barbu Vacarescu - Floreasca, birou de constatari daune. Colaboram cu urmatoarele societati de asigurari: Allianz Tiriac, Omniasig, Generali / Ardaf, Groupama, UNIQA, Asirom, Asito Kapital, Garanta si ERGO (doar la MERIDIAN SUD).

 

Pentru informatii suplimentare si consiliere profesionala apeleaza numarul de telefon: 0746.189.776.

 

Efectuam reparatii de caroserie pe dosare de dauna CASCO sau RCA, pentru orice marca de autovehicule.

 

Constatarile se pot efectua doar cu avizare telefonica sau online, de catre cei implicati in accident sau de catre proprietarul autovehiculului:

 

  • Asirom: Programari pentru constatare prin Call Center ASIROM - 021.9599. Constatarile se fac in Calea Grivitei nr. 355-357.
  • Omniasig: Programari pentru constatare prin Call Center OMNIASIG - 021.9669. Autoconstatari se fac la MERIDIAN SUD, MERIDIAN VEST si MERIDIAN NORD doar pentru dosare CASCO.
  • Groupama: Programari pentru constatare prin Call Center GROUPAMA la 0374.110.110. Autoconstatari MERIDIAN SUD, MERIDIAN VEST si MERIDIAN NORD, doar pentru polite CASCO.
  • Allianz-Tiriac: Programari pentru constatare prin Call Center ALLIANZ - 021.20.19.180 si 021.20.19.181 sau online, pe http://www.allianztiriac.ro/notificare-dauna
  • UNIQA: Programari pentru constatare prin Call Center UNIQA – 0374.400.400.
  • Generali / Ardaf: Se pot face autoconstatari GENERALI la MERIDIAN SUD, MERIDIAN VEST si MERIDIAN NORD pentru dosare CASCO si RCA.

 

Te asteptam in sediile noastre, conform orarului de mai jos:

Autoconstatari MERIDIAN VEST

Autoconstatari

Autoconstatari MERIDIAN SUD

In cazul unui accident soldat cu vatamari corporale, iti recomandam sa apelezi numarul unic de urgenta 112 si sa solicitati deplasarea la locul accidentului a unei ambulante si a unui echipaj de Politie. Nu modifica sau sterge urmele accidentului si nu parasi locul acestuia.