Dacia Asistenta

Dacia Asistenta in Romania

 

Serviciile Dacia Asistenta (depanare pe loc sau tractare) se fac gratuit daca incidentul care a generat pana imobilizanta este acoperit de garantia vehiculului.

Dacia Asistenta este un serviciu pentru automobilele aflate in pana imobilizanta pe teritoriul Romaniei accesibil la numarul de telefon 0248 500 500*,  7 zile pe saptamana, 365 zile pe an.

Obiectivul serviciului este depanarea pe loc (punerea in stare de functionare) a autoturismelor si vehiculelor utilitare de pana la 3,5 tone, ramase in pana imobilizanta. Cand depanarea pe loc nu este posibila, automobilele de orice marca de pana la 2 tone pot beneficia de tractare pana la cel mai apropiat service agreat de Dacia, sau pana la adresa preferata de client.

Serviciile Dacia Asistenta se obtin gratuit daca incidentul care a generat pana imobilizanta este acoperit de garantia vehiculului Dacia.

Pentru a beneficia de acest serviciu sau pentru a afla mai multe informatii suna la orice ora 0248 500 500* sau scrie-ne la marketing@automeridian.ro.

 

*Apel numar tarifat conform cu tarifele existente pentru apelurile in reteaua Vodafone, in functie de tipul de serviciu utilizat: abonament sau cartela pre-platita. Numarul poate fi apelat de orice client Orange Romania SA, aflat in aria nationala de acoperire, mai putin beneficiarii ofertelor de tip MVPN si vizitatorilor prepray – clienti cu cartele prepay ale altor retele internationale de telefonie mobila, aflati in roaming in reteaua Orange Romania.