Drive Test

Vino la MERIDIAN AUTO si testeaza modelele din gama curenta Dacia. Pentru a te asigura ca masina pe care doresti sa o incerci este disponibila, este de preferat sa te programezi pentru test drive utilizand formularul de mai jos sau apeland 021.301.90.30.

 

Un consilier comercial te va contacta pentru a stabili detaliile programarii. 
 

:
:
:
:
:
:
:
 :
:
:
  •  
  •  
:

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Prin selectarea butonului "Da" de mai sus, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu carater personal, precum si orice informatie cuprinsa in formularele completate pe site sa intre in baza de date MERIDIAN si a partenerilor acestora, pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri de marketing, reclama si publicitate (inclusiv primirea de apeluri in actiuni de marketing direct, de promovare a noilor oferte, produse si servicii), in conformitate cu legislatia in vigoare - Legea 677/2001. Datele personale nu vor fi facute publice cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Cunosc faptul ca MERIDIAN este operator de baza cu caracter personal inregistrat sub numerele 9635, 33929 si 5926. Conform legii 677/ 2001, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa companiei MERIDIAN - Departamentul Marketing, Strada Turnu Magurele nr. 52-62, Bucuresti, sector 4, cod postal 041711, imi pot exercita urmatoarele drepturi:

  • Sa obtin, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate;
  • Sa intervin asupra datelor transmise;
  • Sa ma opun prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara;
  • Sa ma opun, fara vreo justificare, la prelucrarea datelor in scop de marketing direct.