LOGAN - Carte de vizita

 

Pentru ca romanii vor mai mult!

Noua Dacia Logan

 

Design Noua Dacia Logan

Linii moderne si dinamice!

Noul Logan a evoluat, devind atat un autovehicul cu aspect placut, cat si placut la condus. Acesta se remarca printr-un design mai dinamic al partii frontale si al blocurilor optice fata si spate, care ofera un plus de modernitate si un nou stil modelului de succes al gamei.

Noua sa personalitate este subliniata si de noul design al farurilor si stopurilor. Pentru un plus de dinamism, acesta este dotat cu jante noi din aluminiu si capace noi. Farurile care integreaza lumini de zi cu tehnologie LED afiseaza noua semnatura luminoasa a marcii Dacia, specifica de acum tuturor modelelor din gama LOGAN.

 

Grila noua!

La nivel estetic, alaturi de faruri si grila a fost complet redesenata. Noua grila de tip fagure este mai masiva si se incadreaza in linia de design a brandului.

Oglinzi cu semnalizatoare integrate

Elegante si discrete, oglinzile cu semnalizatoare integrate aduc o nota suplimentara de design, pastrand vizibilitatea virajelor in trafic.

Spatiul interior modern

Noua plansa de bord si consola centrala au fost redesenate, cu contur cromat si finisaje atent realizate, prevazute cu noi orificii de ventilare de forma rectangulara* si insertii de crom satinat.

*disponibile pe versiunea PrestigeNoul volan cu 4 brate este acum mai usor de manevrat, incluzand si functia de claxon.

 

 

Noua Dacia Logan ofera spatiu pentru intreaga familia. Dispunand de cinci locuri spatioase, numeroase locuri de depozitare si un portbagaj generos, este partenerul ideal pentru activitatile tale cotidiene si pentru vacante.

Sistem de asistenta la parcarea cu spatele si camera de marsarier!

Sistemul de asistenta la parcarea cu spatele al noului Logan te avertizeaza cu privire la eventuale obstacole prin semnale sonore.

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa iti permite sa demarezi in siguranta si fara griji. Frana este activata timp de cateva secunde pentru a-ti permite sa demarezi din rampa fara griji.

Sistemul multimedia Media Nav Evolution

Cu Noul Logan, poti ajunge oriunde iti doresti si cat de repede iti doresti, datorita sistemului de navigatie Media Nav integrat in plansa de bord. 

Comenzi* mai practice

Noua Dacia Logan este echipata acum cu comenzi electrice pentru geamuri, atat pe portierele din fata, cat si pe cele din spate. Pentru si mai mult confort la condus, masina este dotata cu o cotiera rabatabila pentru scaunul soferului.

  

 

Cu ajutorul sistemului de climatizare eficient si adaptabil, Noul Logan iti asigura confortul termic optim. 

*Echipamentele sunt disponibile standard sau optional, in functie de versiune. 

 

Motorizare Noua Dacia Logan:

Cu o gama de motoare alcatuita din doua propulsoare benzina si doua diesel, care se declina in mai multe variante de putere si de transmisii, noua Dacia Logan propune motorizari fiabile si economice.

Cutia de viteze pilotata Easy-R ofera aceleasi performante ca ale unei cutii de viteze automate, la un pret accesibil si cu un consum de carburant similar unei cutii de viteze manuale.

 

 

 

 

 

Motorizari disponibile pentru Noua Dacia Logan

  • 1.0 12 V 75 CP, Benzina, Consum mixt 5.4l/100km, 120 g/100 km CO2

  • 0.9 Tce 90 CP, Benzina, Consum mixt 5l/100km, 112 g/100km CO2

  • 0.9 TCe 90 CP Easy-R, Benzina, Consum mixt 5l/100km, 112 g/100km CO2.

  • 0.9 TCe 90 CP GPL, Benzina, Consum mixt 5l/100km (benzina, 6.4l/100km (GPL), 112 g/100km CO2 (benzina), 101 g/100km CO2 (GPL).

  • 1.5 dCi 75 CP, Diesel, Consum mixt 3.6 l/100km, 93 g/100km CO2

  • 1.5 dCi 90 CP, Diesel, Consum mixt 3.6 l/100km, 93 g/100km CO2.

  • 1.5 dCi 90 CP Easy-R, Diesel, Consum mixt 3.7 l/100km, 95 g/100km CO2.

Vino la MERIDIAN si testeaza Noua Dacia Logan:

NOTA: Toate informatiile sunt cu titlu informativ. Pentru o oferta personalizata va rugam sa va adresati consilierilor nostri!