SANDERO - Carte de vizita

Noul Sandero, pentru ca romanii vor mai mult!

Noua Dacia Sandero

Noul Sandero se remarca prin stil. Profilul fluid cu linii accentuate, noua grila frontala cromata, noua nuanta Mink Brown, farurile si stopurile cu design nou, noile jante din aluminiu si noile capace pentru roti ii confera un aspect mai dinamic si mai modern ca oricand. 

Designul noii Dacia Sandero se diferentiaza prin liniile dinamice ale partii frontale si blocurile optice redesenate, cu lumini de zi bazate pe tehnologie LED. Acestea afiseaza in premiera semnatura luminoasa a marcii, care, impreuna cu grila fata si finisajele sale de crom satinat, evidentiaza stilul modern ce caracterizeaza noua gama Dacia.

 

Spatiul interior:

Noul Sandero iti atrage atentia la interior cu o noua plasa de bord si o consola centrala cu contur cromat, finisaje de calitate, noile orificii de ventilare de forma rectangulara si insertiile de crom satinat Interior Noul Sandero. Un nou volan cu patru brate se remarca prin design modern si materialul special Soft Feel, placut la atingere. 

Cu noua Dacia Sandero te bucuri de un interior spatios: cinci locuri spatioase si un portbagaj incapator.

Interior echipat cu numeroase functii: bancheta rabatabila in proportie 1/3-2/3, spatii de depozitare utile pentru intreaga familie. In plus ai la dispozitie o priza de 12V pentru incarcarea dispozitivelor mobile.

Dacia Sandero este echipata acum cu comenzi electrice pentru geamuri, atat pe portierele din fata, cat si pe cele din spate.* De asemenea, soferul beneficiaza de modul de actionare printr-un singur impuls, pentru coborarea sau ridicarea cu usurinta a geamului.

Pentru si mai mult confort la condus, Dacia Sandero este dotata cu o cotiera rabatabila* pentru scaunul soferului.

Dacia Sandero iti asigura confortul termic optim cu ajutorul sistemului sau de climatizare eficient si adaptabil.

 

Tehnologie si multimedia:

 Media Nav Noul SanderoSimplu si intuitiv, sistemul multimedia Media Nav Evolution* iti permite sa accesezi diverse functii folosind ecranul tactil de 7 inch (18 cm): navigatie, radio, mufe jack si USB, redare audio si telefonie &  Bluetooth. Include comenzi pe volan si patru boxe audio.

Asistenta la parcare cu spatele: soferul este avertizat cu privire la prezenta obstacolelor din spate printr-o secventa de alerte sonore.

Dacia Plug & Radio - Sistemul multimedia Dacia Plug&Radio* iti pune la dispozitie un radio cu ecran generos, functii de telefonie Bluetooth, redare audio, mufe jack si USB. Acest sistem include comenzi pe volan si patru boxe audio.

Sistem de asistenta la pornirea din rampa - frana este activata timp de cateva secunde pentru a-ti permite sa demarezi din rampa fara griji.


Pilot automat - limitator de viteza - poti mentine cu usurinta mentinerea unei viteze constante sau o viteza maxima.

*disponibil optional

 

Siguranta si fiabilitate:

  • Protectia pasagerilor - Beneficiind de o garantie de trei ani sau 100.000 km, Dacia Sandero iti ofera o echipare cuprinzatoare pentru garantarea sigurantei tale si a pasagerilor tai: caroserie ranforsata, airbaguri frontale si laterale, sistem Isofix pentru fixarea scaunului de copii pe locurile exterioare din spate si tetiere reglabile pe inaltime.
 
  • Airbag pentru pasagerul din fata cu posibilitate de dezactivare 

  

Pentru instalarea in siguranta a unui scaun de copii, orientat cu spatele in directia de mers, airbagul pasagerului poate fi dezactivat.

  • Sisteme de asistenta la condus
 
Dacia Sandero dispune de ABS, precum si de un sistem de franare de urgenta (EBA), un sistem electronic de control al stabilitatii (ESC) si un sistem de control al tractiunii (ASR). Toate acestea asigura o franare eficienta si o stabilitate superioara.

Motorizare noul Sandero:

Motorizari Noul Sandero    Noul Sandero este echipat cu motorizari ce tin cont de criteriile fiabilitatii si eficientei in consum de carburant.

Cu doua propulsoare de benzina si doua diesel, care se pot declina in variante diferite de putere si de transmisii, berlina de clasa mica acopera o gama variata de preferinte.

In plus, un nou motor economic  isi face aparitia in gama Dacia: 1.0 SCe 75 CP.

 

 

Motoare disponibile pentru noul Sandero:

  • SCe 75, Benzina, Capacitate 998 cm3, Numar cilindri/ valve - 3/12, Emisii CO2 - 120 g/km, Viteza maxima - 151km/h, Capacitate rezervor de carburant - 50l;

  • TCe 90 S&S, Benzina, Capacitate 898 cm3, Numar cilindri/ valve - 3/12, Emisii CO2 - 112 g/km, Viteza maxima - 169 km/h, Capacitate rezervor de carburant - 50l;

  • TCe 90 S&S Easy-R, Benzina, Capacitate 898 cm3, Numar cilindri/ valve - 3/12, Emisii CO2 - 112 g/km, Viteza maxima - 169 km/h, Capacitate rezervor de carburant - 50l;

  • dCi 75 S&S, Diesel, Capacitate 1461 cm3, Numar cilindri/ valve - 4/8, Emisii CO2 - 93 g/km, Viteza maxima - 159 km/h, Capacitate rezervor de carburant - 50l;

  • dCi 90 S&S, Diesel, Capacitate 1461 cm3, Numar cilindri/ valve - 4/8, Emisii CO2 - 93 g/km, Viteza maxima - 167 km/h, Capacitate rezervor de carburant - 50l;

  • dCi 90 S&S Easy-R, Diesel, Capacitate 1461 cm3, Numar cilindri/ valve - 4/8, Emisii CO2 - 95 g/km, Viteza maxima - 166 km/h, Capacitate rezervor de carburant - 50l;


Vino la MERIDIAN si testeaza noul Sandero:

 

 NOTA: Toate informatiile sunt cu titlu informativ. Pentru o oferta personalizata va rugam sa va adresati consilierilor nostri! 

noul sandero