Garantia Dacia

 Garantia Dacia

 

Vehiculele Dacia sunt garantate pentru orice defectiune de material, de montaj sau fabricatie.

Orice defectiune aparuta in perioada de garantie, constatata ca atare in unitatile service MERIDIAN si recunoscuta de catre Constructor ca fiindu-i imputabila, se remediaza. Pentru mai multe informatii despre conditiile de garantie, consulta "Carnetul de garantie" al vehiculului.

 

Durata Garantiei pentru gama Dacia in Romania:

  • 3 ani sau 100 000 kilometri* pentru vehiculele comercializate persoanelor fizice precum si persoanelor juridice, incepand de la data livrarii vehiculului catre primul proprietar.
  • Garantia anticoroziune este de 6 ani fara limita de kilometri. 
  • Garantia vopsea este de 3 ani fara limita de kilometri.

* Garantia comerciala inceteaza la atingerea oricareia dintre cele doua limite: numarul de ani sau numarul de kilometri precizat.


Dacia Extenso 

Cu noile oferte Dacia Extenso poti avea pana la cinci ani de relaxare!

 

Cum beneficiezi de acest avantaj? 

La achizitionarea oricarui model din gama Logan (Berlina, MCV, VAN sau Pick-Up) poti beneficia de prelungirea avantajelor garantiei comerciale cumparand prestarile de servicii aferente contractului Dacia Extenso.

In baza acestui contract, dupa incetarea garantiei comerciale, ai in continuare la dispozitia ta, pe intreg teritoriul Romaniei, reteau service MERIDIAN si serviciul Dacia Asistenta (tel. 0248 500 500** - 24h/zi, 365 zile pe an).

 

**Apel numar tarifat conform cu tarifele existente pentru apelurile in reteaua Vodafone, in functie de tipul de serviciu utilizat: abonament sau cartela pre-platita. Numarul poate fi apelat de orice client Orange Romania SA, aflat in aria nationala de acoperire, mai putin beneficiarii ofertelor de tip MVPN si vizitatorilor prepray – clienti cu cartele prepay ale altor retele internationale de telefonie mobila, aflati in roaming in reteaua Orange Romania. 

 

Cat te costa?

Poti opta pentru una dintre cele sapte oferte Dacia Extenso:

1. 12 luni, dar nu mai mult de 100.000 km;

2. 24 luni, dar nu mai mult de 100.000 km;

3. 12 luni, dar nu mai mult de 120.000 km;

4. 24 luni, dar nu mai mult de 120.000 km;

5. 12 luni, dar nu mai mult de 150.000 km;

6. 12 luni, dar nu mai mult de 200.000 km;

7. 24 luni, dar nu mai mult de 200.000 km;

 

Pentru ofertele Dacia Extenso contactati-ne aici